spouwmuurisolatie

Wat is spouwmuurisolatie en moet ik het toepassen in mijn eigen woning?

In eerste instantie is het goed om te weten wat de spouwmuur is in je huis. Veel woningeigenaren hebben hier namelijk geen goed beeld over. De spouw is het namelijk het stuk tussen twee muren in. Vaak is dit de buiten en de binnenmuur. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht van buiten naar binnen kan. Daarbij heeft de spouwmuur ook een isolerende functie. Desondanks zijn veel spouwmuren niet geïsoleerd. Wanneer u voor spouwmuurisolatie kiest heeft profiteert van u veel voordelen. Bent u benieuwd wat de voordelen voor uw situatie zijn? In dit artikel voorzien wij u van alle informatie!

Bespaar €200 per jaar

Het grote voordeel van spouwmuurisolatie is dat er veel minder kou naar binnentrekt in uw woning. Hierdoor kunt u flink besparen op de energierekening. Zo kunt u tot wel €200 per jaar besparen als u ervoor kiest om spouwmuurisolatie toe te passen in uw woning. Hierdoor heeft u de investering er al binnen 4 jaar uit! Daarnaast zijn er tegenwoordig ook mogelijkheden om een subsidie aan te vragen. Hierdoor is de investering nog minder en heeft u de besparing er dus nog sneller uit.

Neem contact op met één van de vele isolatiespecialisten

Bijna iedere woning heeft een spouw. Het is alleen niet zo dat iedere spouwmuur is geïsoleerd. Door de vele voordelen van spouwmuurisolatie kiezen heel veel woningbezitters ervoor om hun woning te voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf welke uw spouwmuur voor u kan isoleren, is het aan te raden om met een lokale isolatiespecialist in contact te komen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om via internet op zoek te gaan een specialist die uw huis kan voorzien van spouwmuurisolatie. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden!

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén