Wonen

Trendy transparante tafelkleden

Een doorzichtig of transparant tafelzeil is een ideale en vooral praktische methode om je meubilair te beschermen tegen dagelijkse slijtage zoals krassen en vlekken. Zonde immers al die beschadigingen en kringen op je mooie salon- en eetkamertafel. Bescherm je tafel optimaal door er een transparant tafelzeil op te leggen. Helemaal op de maat van de tafel zodat het precies past. Door de transparantie van het materiaal tast het de originele uitstraling van je tafel niet aan en dus blijft de authenticiteit van het meubelstuk goed bewaard. Een must voor elk modern huishouden.

Slimme toepassingen voor transparant tafelzeil

De toepassingen voor dit transparante tafelzeil zijn eindeloos: het is immers zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken. Zo kun je het enerzijds in de keuken of in de woonkamer gebruiken. Maar ook buiten op je balkon of terras, op de camping of om je tuintafel te beschermen tegen ongewenste weersinvloeden.  Denk ook aan het afdekken van tafels voor kinderpartijtjes of andere feestjes. Kinderen moeten immers lekker kunnen knutselen, tekenen en verven zonder dat je dure eettafel onherstelbaar wordt beschadigd. Transparant tafelzeil is echt universeel te gebruiken.

Gebruiksvriendelijk transparant tafelzeil

Veel onderhoud heeft het tafelzeil niet nodig. Na gebruik van de tafel is het voldoende om het zeil met een vochtige schone doek af te nemen. Even laten drogen en je tafel is weer schoon, klaar voor het volgende gebruik en bovendien beschermd tegen ongewenste beschadigingen. Verder is het tafelzeil makkelijk online te bestellen in verschillende lengtes, breedtes en diktes. De 2mm  versie is momenteel zeer popular als ‘glasplaat’ voor houten tafels, door zijn gewicht blijft deze mooi op zijn plek en verschuift niet. Via een handige configurator bepaal je zelf de gewenste maten. Ook kun je het tafelzeil op rol bestellen, voordeel hiervan is dat je het na gebruik weer kunt opbergen in een superhandige bijgeleverde koker. Zo is er voor jouw tafel ook een passend tafelzeil.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén