Huizen

Snel en direct handelen op de huizenmarkt

Sinds een aantal maanden is de huizenmarkt weer een beetje op gang gekomen. Door de crisis, die is ontstaan in de Verenigde Staten van Amerika, heeft deze markt een aantal jaren op zijn gat gelegen en zijn de huizenprijzen gemiddeld genomen flink gekelderd. Daar is nu dus verandering in gekomen. Hoe dat komt? Het heeft een aantal redenen, maar wij, van Walther Leusink, willen het vandaag over een van die redenen hebben. Welke reden dat is: het zelf verkopen van een huis. Het huis direct verkopen is namelijk efficiënt en scheelt enorm veel in de kosten.

Huis direct verkopen

Wat het precies inhoudt om zelf je huis te verkopen? Dat kan ik je in een paar zinnen uitleggen. Allereerst houdt het in dat jij zelf een advertentie op een website plaatst. Op het internet zijn er wel wat sites te vinden die dit faciliteren. Vervolgens doe je alles zelf en hoef je dus geen makelaar in te huren. Niet alleen bespaart dit redelijk wat kosten, ook is het nog eens zo dat het veel effectiever is. Er zit namelijk geen partij tussen jou en de (mogelijke) kopende partij. Hierdoor kun je snel afspraken maken en duurt het niet eeuwig totdat er een nieuwe bieding binnen komt.

Meer weten?

Wil je meer weten over het zelf verkopen van je huis? Lees dan morgen mijn nieuwe blog op waltherleusink.nl. Deze gaat verder in op het zelf verkopen van je huis en geeft antwoord op al je vragen. Ook wordt er gekeken naar het financiële voordeel dat je kunt behalen met het zelf verkopen van je huis.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén