Beleid, Tuin

Laat de buitenruimte goed beheren

Als je als bedrijf een flink stuk buitenterrein hebt dat onderhouden dient te worden kun je dit ook uitbesteden aan een ander bedrijf. Als je kiest voor een professionele ondernemer die in beheer en onderhoud werkt kun jij er ook zeker van zijn dat het er altijd netjes uitziet.

 

Veel werkzaamheden buiten mogelijk

Bij BTL Realisatie kun je ook terecht voor het beheer buitenruimte. Zij doen verschillende werkzaamheden op dit gebied waar bij je kunt denken aan gladheidsbestrijding, integraal onderhoud en het integreren van flora- en faunamogelijkheden. Dit kan ook altijd in overleg met de bewoners. Stel, je wilt als woningcorporatie graag dat je huurders er ook buiten netjes bij zitten dan kun je dit ook laten verzorgen door een onderneming als BTL Realisatie. Zij verzorgen buiten het beheer van het groen zodat dit altijd netjes en goed oogt.

 

Meer waarde

De voordelen van een goed beheer van de buitenruimte zijn talrijk. Een voorbeeld ervan is dat een goed beheer ervoor zorgt dat de waarde van de ruimte toeneemt. Dit betekent niet alleen dat het meer waard is als je de ruimte zou willen verkopen maar het ook voor de gebruikers ervan een hogere waarde heeft.

 

Zelf ook meedenken

Daarnaast is het zo dat je als gebruiker ook wat te zeggen hebt. Je mag zelf aangeven wat je graag wilt hebben en in overleg met BTL Realisatie kan er dan gekeken worden wat er gunstig is voor je situatie. Zo wordt er gekeken naar het onderhoud en wat er eventueel verbeterd kan worden. Er wordt gewerkt met een digitale techniek die ervoor zorgt dat je als klant of gebruiker ook altijd zelf mee kunt kijken naar wat er gebeurt. Als je als gebruiker zelf ideeën hebt over bijvoorbeeld veiligheid, representativiteit of bepaalde investeringen kan dit altijd meegenomen worden in het plan en de uitvoering ervan.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén