Opslag

Je magazijn opnieuw inrichten of een inbox storage?

Groeit jouw bedrijf snel en merk je dit aan de ruimte in je magazijn of winkel? Heb je weinig ruimte over en is het tijd om keuzes te maken? Kies jij voor het opnieuw inrichten van je magazijn of besluit je een inbox storage te nemen? Welke optie past het beste bij jouw bedrijf?

Jouw magazijn structureren

De zaken gaan goed, er wordt veel verkocht en je haalt veel winst uit je bedrijf. Als je deze groei niet zo snel zag aankomen, kan dat een aantal nadelen hebben. Zo zal jouw magazijn hier bijvoorbeeld niet op voorbereid zijn. In een magazijn gebeuren vaak een aantal werkzaamheden, zoals orderpicken, inpakken en klaarmaken voor verzending. Een overvol magazijn maakt het lastig om deze taken efficiënt te kunnen doen. Zo kan je hier allemaal langer mee bezig zijn dan nodig is. Deze tijd kan nuttiger besteed worden en je bent hier ook veel geld aan kwijt. Zodoende sta je voor een keuze: je magazijn beter inrichten of gebruik maken van een inbox storage. Door de gangen in het magazijn smaller te maken, kan je ruimte besparen. Je kunt deze ruimte ook overzichtelijk maken door naambordjes te gebruiken.

Jouw voorraad naar een inbox storage

Als je door de dozen de producten niet meer ziet, weet je dat het tijd is om hier verandering in te brengen. Soms gaat een betere inrichting van je magazijn het efficiënt werken alsnog tegen. Dan is het gebruiken van een inbox storage de beste optie voor jouw bedrijf. Een inbox storage zorgt voor een goed overzicht. Bovendien kan je geld besparen, omdat de werkzaamheden efficiënter gedaan kunnen worden. Stimuleer de groei van je bedrijf door een inbox storage te gebruiken!

Stimuleer efficiënt werken met een inbox storage

Is jouw magazijn te vol en kan je hierdoor je werkzaamheden niet meer goed uitvoeren? Gebruik een inbox storage!

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén