Wonen

Een goed zonnescherm gaat jaren mee

De mooiste zonwering

Wanneer je zonwering koopt geef je daar meestal een behoorlijk hoog bedrag aan uit. Goede zonwering heeft tenslotte een kostenplaatje.  Je gaat er vanuit dat je dan ook nog jarenlang kan genieten van je nieuwe zonwering. De eerste zomer zit je vol trots onder je nieuwe zonnescherm, maar naar mate de jaren verstrijken merk je wel dat de glans van jouw zonwering af begint te raken. Er komen vieze plekken in de stof, en met een beetje pech begint de stof te vervagen.

Garantie op je zonwering

Wanneer je gaat kijken naar de garantiepapieren van jouw zonwering zal je ontdekken dat deze garantie zich beperkt tot het mechanisme en de hardware materialen. Het zonweringdoek valt nagenoeg nooit onder deze garantie. Wat jammer, want eigenlijk is je zonwering technisch nog helemaal goed.

Een andere zonwering of een ander doek

Je kan in zo’n moment, wanneer het jou echt een doorn in het oog is dat je zonwering begint te verbleken, besluiten om je zonwering van de muur te halen en een aantal compleet nieuwe zonneschermen op te hangen. Je kan er echter ook voor kiezen om alleen het zonweringdoek te vervangen. In dat geval ben je allicht goedkoper uit, en je bent verzekerd van een kwaliteit zonweringdoek die weer jaren mee kan.

Waar koop je zonweringdoek

Wanneer je echt alleen op zoek bent naar het zonneschermdoek kijk je op de site zonneschermdoek.nl. Hier verkopen ze het volledige assortiment zonweringdoek in traditionele kleuren en in moderne kleurcombinaties. Een eventuele volant bestel je heel eenvoudig mee. Op deze manier geef jij eenvoudig je tuin zijn glans weer terug.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén